Koszyk: (0)

Twój koszyk jest pusty

Kontynuuj zakupy

Opinie Klientów

Liczymy się z Twoim zdaniem! Dzięki Twoim sugestiom możemy ciągle ulepszać nasz sklep, zapewniając Ci 100% satysfakcję z zakupów. Możesz zamieścić opinię za pośrednictwem serwisu Opineo.pl lub też przysyłając nam swoją opinię mailem na adres sklep@mamaplus.pl.

W 2015 roku zdobyliśmy wyróżnienie za uzyskanie wysokich ocen konsumenckich w kategorii "Dla Dzieci"!


Duży wybór i szybka realizacja.

23.07.2017 napisał/a: Karolina


Polecam

21.07.2017 napisał/a: Małgorzata


Polecam!

27.06.2017 napisał/a: Aga


Szybko i sprawnie, towar zgodny z opisem. Bardzo Polecam.

Kupił/a: Okulary przeciwsłoneczne dla dzieci Babiators Classic - Bardzo fajne polecam.

31.05.2017 napisał/a: bebe


Szybko sprawnie i rzeczowo.Towar taki jak w opisie. Miły kontakt telefoniczny. Polecam !!!! I na pewno coś jeszcze zakupie :)

25.05.2017 napisał/a: furtado27


Wszystko zgodne z opisem.

25.05.2017 napisał/a: Ilona


Jestem bardzo zadowolona. Serdecznie polecam zakupy.

20.05.2017 napisał/a: Justa


Wszystko OK.

20.05.2017 napisał/a: Leszek


Szybko, sprawnie, bezproblemowo.

17.05.2017 napisał/a: Katarzyna


Jak najbardziej polecam. To czysta przyjemność współpraca z tym sklepem.

17.05.2017 napisał/a: Zofia


Transakcja przebiegła pomyślnie.

27.04.2017 napisał/a: Kasia


Szybko, sprawnie - duży plus.

21.04.2017 napisał/a: gmatias


Super sklep ze znakomitym asorymntem.

15.04.2017 napisał/a: Misia


Błyskawiczna realizacja zamówienia. Polecam sklep!

06.04.2017 napisał/a: Wioletta


Szybka wysyłka, wszystko zgodnie z zamówieniem, polecam!

05.04.2017 napisał/a: Paula


Polecam :) towar zgodny i szybko dostarczony.

04.04.2017 napisał/a: Lena


Robiłam zakupy pierwszy raz i jestem zadowolona.

30.03.2017 napisał/a: Danka


Super!

Kupił/a: Uniwersalna osłonka Dooky - super produkt!

14.03.2017 napisał/a: Paula


Polecam - fajne produkty i szybka dostawa.

14.03.2017 napisał/a: mhm3


Super towar super sklep.

Kupił/a: Bibetta Śliniak z kieszonką Ultrabib - Sliniak marki Bibetta rewelacja! Koniec z resztkami jedzenia na ubraniu i podłodze. Świetny w utrzymaniu czystości. Łatwy w czyszczeniu. Polecam go każdej zabieganej mamie! Wart swojej ceny! Polecam polecam polecam!

14.03.2017 napisał/a: Nadzionko


super sklep ..poleciłem kolezakom

Kupił/a: Kocyk przytulanka Diinglisar Teddykompaniet - super, polecam.

07.03.2017 napisał/a: Kamil


Wszystko ok. Bardzo sprawna wysyłka. Zamówiony towar w 100% zgodny z opisem. Bardzo dobrej jakości. Polecam zdecydowanie zakupy w tym sklepie.

06.03.2017 napisał/a: Anna


Super :)

03.03.2017 napisał/a: Jaguś


bardzo szybki kontakt, szybka przesyłka, produkt zgodny z opisem.

24.02.2017 napisał/a: Ania


Pierwszy raz kupowałam w tym sklepie i wszystko super. Bardzo szybka wysyłka!!!

24.02.2017 napisał/a: Kasia


Wszystko odbyło się bez żadnych problemów, polecam zakupy w sklepie.

01.02.2017 napisał/a: Janina


Polecam, szybko, rzetelnie i kulturalnie.

31.01.2017 napisał/a: Dagamel


Udana transakcja. Wszystko przebiegło pomyślnie. Polecam.

Kupił/a: Klocki konstrukcyjne Incastro - Klocki świetnie wykonane, solidne, kolorowe. Incastro uczą wytrwałości, cierpliwości, myślenia przestrzennego.

22.01.2017 napisał/a: Maria


Wspaniala obsuga klienta, towar zgodny z opisem, polecam serdecznie!

21.01.2017 napisał/a: Kornilja


Polecam. Wszystko sprawnie i bezproblemowo, przesyłka praktycznie z dnia na dzień i wszystko zgodnie z zamówieniem.

17.01.2017 napisał/a: Gumisia


Towar doszedł bardzo szybko, taki jaki został zamówiony, polecam szybką i bezproblemową obsługę.

16.01.2017 napisał/a: adzik79


Polecam! Idealna, przemila i fachowa obsluga. Towar jak najabrdziej w porządku. Jestem bardzo zadowolona ze wspolpracy!

04.01.2017 napisał/a: Agnieszka


Polecam!!!

04.01.2017 napisał/a: Hanna


przed zakupami jak zawsze sprawdziłem opinie o sklepie i te były ok. sam zakup przebiegł super szybko - wysyłka tego samego dnia i nastepnego miałem zamówione rzeczy u siebie. jedną musiałem zwrócić (z mojej winy-źle dobrałem rozmiar) i też nie było najmniejszego problemu. polecam

03.01.2017 napisał/a: sto


Polecam, wszystko według planu, super!

02.01.2017 napisał/a: Monika


Zobacz starsze opinie →