Koszyk: (0)

Twój koszyk jest pusty

Kontynuuj zakupy

Opinie Klientów

Liczymy się z Twoim zdaniem! Dzięki Twoim sugestiom możemy ciągle ulepszać nasz sklep, zapewniając Ci 100% satysfakcję z zakupów. Możesz zamieścić opinię za pośrednictwem serwisu Opineo.pl lub też przysyłając nam swoją opinię mailem na adres sklep@mamaplus.pl.

 

W 2015 roku zdobyliśmy wyróżnienie za uzyskanie wysokich ocen konsumenckich w kategorii "Dla Dzieci"!


Fajny sklep.

16.08.2018 napisał/a: Magdalena


Szybko sprawnie stale byłam informowana o statusie zamówienia SUPER.

14.08.2018 napisał/a: Justa


Towar zgodny z opisem, polecam.

27.07.2018 napisał/a: Ewa


Dbałe podejście do klienta, sprawność wiadomości mejlowych. Polecam!

21.07.2018 napisał/a: Kupująca


Polecam. Obsluga profesjonalna, realizacja bardzo szybka. Towar zgodny z opisem.

17.07.2018 napisał/a: Z.H.


Bardzo szybko, bardzo elegancko - po prostu super. i jeszcze czujnie, bo pomyliłam się w zamówieniu i przez przypadek zamówiłam dwie takie same książeczki. A tu telefon ze sklepu, czy na pewno tak miało by ;-) POLECAM ;-)

11.07.2018 napisał/a: Emily


Profesjonalna obsługa, polecam zakupy w tym sklepie. Szybka realizacja zamówienia. Polecam!!!!

08.07.2018 napisał/a: Magda


Jestem zadowolona z zakupów w tym sklepie i mogę polecić go innym klientom.

25.06.2018 napisał/a: Anna


Bardzo szybka wysyłka!

25.06.2018 napisał/a: Zuzanna


Szybka dostawa. Produkt zgodny z opisem.

22.06.2018 napisał/a: KimKim


Jestem zadowolona z szybkiej obsługi oraz z produktów, które kupiłam (kocyk bambusowy, pieluszka oraz pierwsza przytulanka). Z czystym sumieniem mogę polecić sklep innym klientom:-)

21.06.2018 napisał/a: Anna


Bezproblemowo, szybka wysyłka. Polecam.

07.06.2018 napisał/a: Joanna


Towar bardzo dobrej jakości. Polecam.

06.06.2018 napisał/a: Basic


Wszystko w porządku. Polecam.

06.06.2018 napisał/a: Bartek


Super jakość. Mata wygląda lepiej na żywo. Piękna, kolorowa. Polecam z czystym sumieniem:))

29.05.2018 napisał/a: X


Profesjonalna i konkretna obsługa.. Opakowanie ozdobne idealnie dobrane do zamówionych rzeczy. Szybka wysyłka - zamowienie zapakowane by bezpiecznie dotarło na miejsce.. Jestem zadowolona..! Jak najbardziej polecam zakupy w MamaPlus.pl

26.05.2018 napisał/a: Issabela


Szybka transakcja, przebiegła bez najmniejszego problemu. Sklep godny polecenia.

07.05.2018 napisał/a: Magda


Wszystko szybko i sprawnie. Jedyne zastrzeżenia mam do sposobu pakowania. Przesyłkę otrzymałem w wygniecionym kartonie producenta, który został niechlujnie zaklejony taśmą samoprzylepną. Towarem był miękki plecak trudny do uszkodzenia w transporcie więc szczęśliwie zawartość przesyłki otrzymałem nienaruszoną. Podsumowując sklep polecam. Kupiłem to co chciałem w dobrej cenie i z szybka wysyłką.

Kupił/a: Nosidełko dla dzieci Saddle Baby z plecakiem - Kupiłem wersję z plecakiem. Dla 3 latka spisuje się świetnie.

17.04.2018 napisał/a: Marcin

Odpowiedź sklepu MamaPlus.pl:

Bardzo Panu dziękujemy za czas poświęcony na napisanie komentarza oraz za cenne uwagi. Zapewniamy Pana, że paczka wyszła z naszego magazynu w stanie idealnym, a taśma była naklejona schludnie i dokładnie. Wygląda na to, że karton uległ uszkodzeniu w transporcie, a to oznacza, że przewoźnik nie obchodził się dobrze z naszą przesyłką... Na pewno zwrócimy naszemu kurierowi uwagę na ten problem. Dziękujemy i zapraszamy!


Eksresowa transakcja. Produkty zgodne z opisem. Polecam.

12.04.2018 napisał/a: Z.H.


Wszystko na najwyższym poziomie.

04.04.2018 napisał/a: Aga


Wszystko super, ekspresowa wysyłka. Polecam.

02.04.2018 napisał/a: Ola


Super

28.03.2018 napisał/a: Viola


Polecam jak najbardziej.

22.03.2018 napisał/a: Polecam jak najbardziej


Wszystko sprawnie i bez problemów. Dzięki.

20.03.2018 napisał/a: Domi


Sklep spełnił wszystkie moje oczekiwania: otrzymałam towar zgodny z zamówieniem, dobrze zapakowany, szybko. Nic dodać nic ująć.

17.03.2018 napisał/a: Eiffelka


Dobra jakość i wygląd :)

16.03.2018 napisał/a: Kate


Profesjonalna obsługa, błyskawiczna przesyłka, a towar w 100% zgodny z opisem. Zdecydowanie polecam.

16.03.2018 napisał/a: Katarzyna


REWELACJA, profesjonalna obsluga, termin dostarczneia błyskawiczny. POLECAM!

09.03.2018 napisał/a: 6tec


Bardzo profesjonalna i szybka obsługa na wysokim poziomie.

03.03.2018 napisał/a: Alicja4s


Przesyłka dotarła do mnie bardzo szybko. Udane zakupy.

25.02.2018 napisał/a: yupik


Peofesjonalnie i szybko. Polecam.

24.02.2018 napisał/a: Adagio


Wszystko tak, jak powinno być! Polecam.

13.02.2018 napisał/a: Grzegorz


Polecam - bardzo szybko.

03.02.2018 napisał/a: Romano


Obsługa szybka, profesjonalna. Polecam.

Kupił/a: Peleryna Zorro - Kostium karnawałowy Zorro Liontouch - Jest super. 

30.01.2018 napisał/a: kelina


Polecam.

30.01.2018 napisał/a: Ania


wszystko poszło zgodznie z moimi oczekiwaniami.

19.01.2018 napisał/a: Ewa


Znakomita, szybka obsluga z natychmiastowa wysylka!

10.01.2018 napisał/a: Alina


Polecam zakupy w tej firmie. Transakcja przebiegła szybko sprawnie i przyjemnie.

21.12.2017 napisał/a: Helena M.


Profesjonalna obsługa. Produkt bardzo dobry. Polecam.

20.12.2017 napisał/a: Anna


Profesjonalna obsługa, towar zgodny z opisem. Szczerze polecam.

19.12.2017 napisał/a: Mila


Bardzo dobry wybór oferowanego towaru, zabawki nietuzinkowe, piękne i mądre. Obsługa błyskawiczna. Polecam. Joanna Nowacka.

19.12.2017 napisał/a: Joanna


Sklep godny polecenia.

19.12.2017 napisał/a: Ania


Super.

12.12.2017 napisał/a: Magda


Wszystko ok :)

06.12.2017 napisał/a: Leszek


Super szybko ładnie zapakowane. Polecam.

28.11.2017 napisał/a: Anita Pałka


ok z cala pewnowscia mozna polecic

28.11.2017 napisał/a: Hmm


Kolejne bardzo szybkie i udane zakupu, przeprowadzone w przemiłej atmosferze. Szczerze POLECAM :)

22.11.2017 napisał/a: Grzeniu


Super obsługa. Profesjonalni. Poprosiłam o produkt w innym kolorze niż zamówiłam. Reakcja była natychmiastowa. Bardzo szybka realizacja zamówienia.

Kupił/a: Szumiący Miś Usypiacz Tummy Sleep Original Prince Lionheart niebieski - Łatwy w obsłudze, miły w dotyku, uroczy wygląd.

16.11.2017 napisał/a: adamczak012


Wszystko w jak najlepszym porządku. Szybka przesyłka i super asortyment. Polecam.

09.11.2017 napisał/a: Gosia


zgodnie z oczekiwaniem

07.11.2017 napisał/a: abcserwis


Szybko i profesjonalnie!

24.10.2017 napisał/a: Ula


Szybko i bezproblemowo!!!

19.10.2017 napisał/a: Viola


To najszybsza transakcja w moim życiu! Jednego dnia zamówiłam przesyłkę a drugiego kurier już zapukał do drzwi. Wszystkiego porządnie zapakowane, jestem MEGA zadowolona!

17.10.2017 napisał/a: Magda


Profesjonalna obsługa. Jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie.

14.10.2017 napisał/a: Aneta


Profesjonalna obsługa, konkurencyjne ceny, szybka dostawa. Polecam!!!

14.10.2017 napisał/a: Marta


Transakcja zgodnie z opisem. Przemiła Pani przy telefonie. Dostawa w wyznaczonym terminie. Polecam wszystkim.

13.10.2017 napisał/a: T.S.


Polecam. Profesjonalna obsługa. Szybka dostawa.

12.09.2017 napisał/a: Kasia


Świetny sklep!!!

12.09.2017 napisał/a: Jacek


Szybka realizacja, towar zgodny z opisem.

11.08.2017 napisał/a: PTC


Bardzo dobry kontakt ze sklepem. Dostawa kurierska bez zastrzeżeń - szybka dostawa, dobry kontakt z kurierem.

Kupił/a: Krzesełko do karmienia The Boost Plus Squish Prince Lionheart szare - Krzesełko lekkie, ładne. Dobrze się mocuje i jest stabilne. Stoliczek można zamontować w trzech pozycjach. Dla większych dzieci. Moje okazało się jeszcze za małe więc na razie nie wiem jak się sprawdzi w użyciu.

04.08.2017 napisał/a: Ola


Przesyłka przyszło ekspresowo szybko. Polecam.

03.08.2017 napisał/a: Ewa


BARDZO SZYBKA I SPRAWNA WYSYŁKA. PRZEMIŁA ROZMOWA Z PANIĄ I SUPER ZAŁATWIONA WYSYŁKA. POLECAM..... POZDRAWIAM....

31.07.2017 napisał/a: Aga


Duży wybór i szybka realizacja.

23.07.2017 napisał/a: Karolina


Polecam

21.07.2017 napisał/a: Małgorzata


Polecam!

27.06.2017 napisał/a: Aga


Szybko i sprawnie, towar zgodny z opisem. Bardzo Polecam.

Kupił/a: Okulary przeciwsłoneczne dla dzieci Babiators Classic - Bardzo fajne polecam.

31.05.2017 napisał/a: bebe


Szybko sprawnie i rzeczowo.Towar taki jak w opisie. Miły kontakt telefoniczny. Polecam !!!! I na pewno coś jeszcze zakupie :)

25.05.2017 napisał/a: furtado27


Wszystko zgodne z opisem.

25.05.2017 napisał/a: Ilona


Jestem bardzo zadowolona. Serdecznie polecam zakupy.

20.05.2017 napisał/a: Justa


Wszystko OK.

20.05.2017 napisał/a: Leszek


Szybko, sprawnie, bezproblemowo.

17.05.2017 napisał/a: Katarzyna


Jak najbardziej polecam. To czysta przyjemność współpraca z tym sklepem.

17.05.2017 napisał/a: Zofia


Transakcja przebiegła pomyślnie.

27.04.2017 napisał/a: Kasia


Szybko, sprawnie - duży plus.

21.04.2017 napisał/a: gmatias


Super sklep ze znakomitym asorymntem.

15.04.2017 napisał/a: Misia


Błyskawiczna realizacja zamówienia. Polecam sklep!

06.04.2017 napisał/a: Wioletta


Szybka wysyłka, wszystko zgodnie z zamówieniem, polecam!

05.04.2017 napisał/a: Paula


Polecam :) towar zgodny i szybko dostarczony.

04.04.2017 napisał/a: Lena


Robiłam zakupy pierwszy raz i jestem zadowolona.

30.03.2017 napisał/a: Danka


Super!

Kupił/a: Uniwersalna osłonka Dooky - super produkt!

14.03.2017 napisał/a: Paula


Polecam - fajne produkty i szybka dostawa.

14.03.2017 napisał/a: mhm3


Super towar super sklep.

Kupił/a: Bibetta Śliniak z kieszonką Ultrabib - Sliniak marki Bibetta rewelacja! Koniec z resztkami jedzenia na ubraniu i podłodze. Świetny w utrzymaniu czystości. Łatwy w czyszczeniu. Polecam go każdej zabieganej mamie! Wart swojej ceny! Polecam polecam polecam!

14.03.2017 napisał/a: Nadzionko


super sklep ..poleciłem kolezakom

Kupił/a: Kocyk przytulanka Diinglisar Teddykompaniet - super, polecam.

07.03.2017 napisał/a: Kamil


Wszystko ok. Bardzo sprawna wysyłka. Zamówiony towar w 100% zgodny z opisem. Bardzo dobrej jakości. Polecam zdecydowanie zakupy w tym sklepie.

06.03.2017 napisał/a: Anna


Super :)

03.03.2017 napisał/a: Jaguś


bardzo szybki kontakt, szybka przesyłka, produkt zgodny z opisem.

24.02.2017 napisał/a: Ania


Pierwszy raz kupowałam w tym sklepie i wszystko super. Bardzo szybka wysyłka!!!

24.02.2017 napisał/a: Kasia


Wszystko odbyło się bez żadnych problemów, polecam zakupy w sklepie.

01.02.2017 napisał/a: Janina


Polecam, szybko, rzetelnie i kulturalnie.

31.01.2017 napisał/a: Dagamel


Udana transakcja. Wszystko przebiegło pomyślnie. Polecam.

Kupił/a: Klocki konstrukcyjne Incastro - Klocki świetnie wykonane, solidne, kolorowe. Incastro uczą wytrwałości, cierpliwości, myślenia przestrzennego.

22.01.2017 napisał/a: Maria


Wspaniala obsuga klienta, towar zgodny z opisem, polecam serdecznie!

21.01.2017 napisał/a: Kornilja


Polecam. Wszystko sprawnie i bezproblemowo, przesyłka praktycznie z dnia na dzień i wszystko zgodnie z zamówieniem.

17.01.2017 napisał/a: Gumisia


Towar doszedł bardzo szybko, taki jaki został zamówiony, polecam szybką i bezproblemową obsługę.

16.01.2017 napisał/a: adzik79


Polecam! Idealna, przemila i fachowa obsluga. Towar jak najabrdziej w porządku. Jestem bardzo zadowolona ze wspolpracy!

04.01.2017 napisał/a: Agnieszka


Polecam!!!

04.01.2017 napisał/a: Hanna


przed zakupami jak zawsze sprawdziłem opinie o sklepie i te były ok. sam zakup przebiegł super szybko - wysyłka tego samego dnia i nastepnego miałem zamówione rzeczy u siebie. jedną musiałem zwrócić (z mojej winy-źle dobrałem rozmiar) i też nie było najmniejszego problemu. polecam

03.01.2017 napisał/a: sto


Polecam, wszystko według planu, super!

02.01.2017 napisał/a: Monika


Zobacz starsze opinie →